Objednávky přijímáme také na tel.:
+420 774 445 567

Pštrosí steak


Vyzrálé maso z nejkvalitnější části pštrosa, kterou je hřbet. Maso vyzrává po dobu min. 7 dnu za speciálních podmínek a tím získává svou jemnost, následně je maso zavaukováno a dozrává dalších 21 dnů. Vhodné ke grilování, kdy se maso zprudka opeče z obou stran po krátkou dobu cca 2 minut a tím zůstane krásně šťavnaté. TIP: po upečení maso zabalte do alobalu a nechejte jej v teple odpočinout po dobu 3 minut.

Zajímavostí je, že díky anatomii pohybového aparátu pštrosa, se nevyvinulo prsní svalstvo, tak jak ho známe u většiny ptáků.

Cena: 645 Kč/kg
Cena včetně 15 % DPH

Způsob přípravy:

Způsob balení:


Facebook

loading